Jazeker! Alle aangesloten transferbedrijven zijn ook volgens de wet in Servie verplicht om verzekering te hebben voor alle inzittenden.

Jazeker! U mag één huisdier meenemen en u kunt dit wel aangeven bij het reserveringsproces.

Jazeker! Wij hebben ook voertuigen met rolstoel mogelijkheid. U kunt dit tijdens het reserveringsproces aangeven.

Onze chauffeurs praten standaard Servisch en een klein aantal ook Engelse taal. Nieuwste technieken zoals google translate kunnen soms ook een uitkomst zijn. Daarnaast is het misschien ook handig om onze whatsapp nummer altijd in uw telefoon te bewaren. Wij kunnen u dan, indien nodig op afstand proberen te helpen!

Wij zijn altijd aan het uitbreiden en proberen zoveel mogelijk steden, resorts en kuuroorden toe te voegen. Onze prijzen zijn inclusief een range van 10 km rondom een stad. Even kort uitgelegd, is uw eindbestemming een dorp op 8 km afstand van Kragujevac, dan kiest u als eindbestemming stad Kragujevac. Bij reserveringsproces vult u dan het complete adresgegevens van het dorp. Weet u het niet zeker? Bel, whatsapp of email ons!

Onze aangesloten transferbedrijven hebben één van de modernste en schoonste wagenparken van Servië! Wij denken aan het milieu en daarom zullen wij altijd proberen om u met een elektrische auto zoals een Tesla, Volkswagen ID3 / ID4 tot hybride auto en busje op te halen. Op basis van uw reservering wordt een geschikte voertuig uitgekozen. Alle voertuigen zijn voorzien van airco, drinken, WiFi en gezellige chauffeurs!

Geen paniek! Tijdens het reserveringsproces geeft u ook uw vluchtnummer door. Betrokken chauffeur zal uw vlucht “live” volgen en hier op anticiperen.

Vlucht geannuleerd? Graag zo spoedig mogelijk laten weten via whatsapp en/of email!